Objavili smo konkurs „Partnerstvo za budućnost“

Četrnaestu godinu za redom naša kompanija Moravacem organizovala je konkurs „Partnerstvo za budućnost” i tom prilikom pozvala sve neprofitne organizacije, ustanove i udruženja građana da pošalju svoje idejne projekte za učestvovanje na projektu. Kao i ranijih godina, konkurs je otvoren za organizacije/ustanove registrovane na teritoriji opštine Paraćin.

Proslavili smo Thermostone godišnjicu!

Naša kompanija u Novskoj, Thermo Stone, obeležila je godišnjicu svog poslovanja. Zaposleni u Thermo Stonu, zajedno sa pojedinim kolegama iz Moravacema, su se okupili i u lepom raspoloženju, obeležili prvu godišnjicu uspešne akvizicije i poslovanja kompanije!

Tom prilikom, generalni direktor kompanije Thermo Stone, Ljubiša Vukadinović, obratio se prisutnima i između ostalog rekao:
“Prošla je godina otkako je naša kompanija deo CRH porodice. Ponosni smo na činjenicu, da smo se u godinu dana, od relativno male i lokalne firme uspeli u potpunosti uklopiti u veliki sistem, a pritom sačuvati svoj identitet i posebnost. Radujemo se mnogim uspešnim godinama koje su pred nama!”

Na ceremoniji koja je bila organizovana u dvorištu kompanije u Novskoj, prisutnima su se takođe obratili Rade Bučevac, direktor Moravacema kao i Ivana Hrkec, plant menadžerka u Thermo Stonu.

Nakon obraćanja, prisutni su imali prilike da pogledaju kratak video o kompaniji i zaposlenima, nakon čega je usledilo posluženje i druženje.