Proslavili smo kraj uspešne poslovne godine!

Završetak još jedne uspešne poslovne godine proslavili smo u subotu, 16. decembra u hotelu Petrus.

Ove godine, po prvi put na novogodišnjoj proslavi, u oficijalnom delu programa, nagradili smo naše kolege posebnim priznanjima. Menadžment kompanije je odlučio da ove godine oda priznanje i nagradi pojedince koji su se tokom 2023. godine istakli svojim angažovanjem i doprinosom u pojedinim sferama.

Bilo je šest kategorija nagrada koje su dodeljene pojedincima: Bezbednost i zdravlje na radu, životna sredina, operativni performans, podrška biznisu, nagrada za projekte, podrška u procesu integracije Thermostona.

Nagrađene kolege, Vladislav Perić, Slavoljub Stojković, Boban Jovanović, Branislav Matić, Miloš Rakić, Dragiša Glišić, Marko Radulović, Radovan Milojević, Arsen Smiljanić, Milica Panić, Marko Stojanović, Dragana Simić, Aleksandra Blagojević, Sreten Obrenović, Dušanka Radovanović i Irena Savić dobili su na poklon plaketu i vaučer za putovanje u hotel Tonanti u Vrnjačkoj Banji.

Pored dodele nagrada, u oficijalnom delu programa, svim našim penzionerima, koji su otišli u zasluženu penziju tokom 2023. godine, u znak zahvalnosti za dugogodišnji rad, generalni direktor kompanije Rade Bučevac, uručio je plaketu i zlatnik sa motivom lava – simbolom cementare.
Veče je bilo posebno i zbog toga što je najviši menadžment kompanije zvanično objavio da se timu izvršnog odbora direktora (ExCo) pridružuje još jedan član – Ljubiša Vukadinović, direktor Thermostona.

Nakon zvaničnog programa nastupila je žurka i provod uz muziku i dobro raspoloženje.

Podelili smo paketiće!

Kraj godine je, tradicionalno, period kada delimo i paketiće našim najmlađima. U subotu, 23. decembra i u ponedeljak, 25. decembra, je za svu decu naših zaposlenih u Paraćinu i Beogradu, organizovana dodela paketića uz fotografisanje sa Deda Mrazom. Deca su imala prilike i da uživaju u vrlo zanimljivoj novogodišnjoj predstavi „Dve novogodišnje jelke“.

Da mislimo i brinemo i o deci iz naše lokalne zajednice, pokazali smo tako što smo više od 110 paketa podelili svoj deci, uzrasta do 10 godina, koja žive na teritoriji sela Popovac. Podela paketa i novogodišnja predstava, kao i slikanje sa Deda Mrazom, organizovana je u petak, 22. decembra.

Dodatno, jedan deo paketa, u saradnji sa Centrom za socijalni rad u Paraćinu, namenili smo i donirali siromašnoj deci u opštini Paraćin, koja žive u vrlo teškim uslovima.