Jedna od naših najznačajnijih konkurentnih prednosti je kombinacija znanja, kreativnosti i inovacije svih naših radnika. Snažna društvena odgovornost ogleda se u brizi za dobrobit i sigurnost našeg osoblja i ljudi iz šire društvene zajednice. Svi oni doprinose našem poslovanju.

U saradnji sa radnicima, njihovim porodicama, lokalnom zajednicom i društvom u celini, Moravacem se zalaže za održiv ekonomski razvoj radi poboljšanja kvaliteta života.

Naša posvećenost održivom razvoju i društveno odgovornom ponašanju ogleda se u Politici društvene odgovornosti Moravacema.

Obavezali smo se da radimo sa svim našim strateškim partnerima na izgradnji i održavanju odnosa medjusobnog poštovanja i poverenja. Naš cilj je da doprinesemo poboljšanju kvaliteta života naših zaposlenih, njihovih porodica i zajednica u blizini naših postrojenja.

Društvena odgovornost je jedan od najvažnijih elemenata našeg poslovanja, i služi nam kao smernica prilikom donošenja ispravnih poslovnih odluka i preduzimanja odgovarajućih akcija.
U saradnji sa našim strateškim partnerima, ova definicija politike će biti predmet redovnih revizija i procenjivanja.

Preuzmite brošuru

2022-06-01T08:41:26+01:00

Partnerstvo za budućnost

Moravacem je organizovala trinaesti po redu konkurs „Partnerstvo za budućnost” sa ciljem da podrži različite inicijative u funkciji razvoja oblasti vezane za lokalnu ekonomiju, zajednicu i životnu sredinu.

Kontakt

Zorica Radovanović
Email: zorica.radovanovic@moravacem.rs