Jedna od naših najznačajnijih konkurentnih prednosti je kombinacija znanja, kreativnosti i inovacije svih naših radnika. Snažna društvena odgovornost ogleda se u brizi za dobrobit i sigurnost našeg osoblja i ljudi iz šire društvene zajednice. Svi oni doprinose našem poslovanju.

U saradnji sa radnicima, njihovim porodicama, lokalnom zajednicom i društvom u celini, Moravacem se zalaže za održiv ekonomski razvoj radi poboljšanja kvaliteta života.

Naša posvećenost održivom razvoju i društveno odgovornom ponašanju ogleda se u Politici društvene odgovornosti Moravacema.

Obavezali smo se da radimo sa svim našim strateškim partnerima na izgradnji i održavanju odnosa medjusobnog poštovanja i poverenja. Naš cilj je da doprinesemo poboljšanju kvaliteta života naših zaposlenih, njihovih porodica i zajednica u blizini naših postrojenja.

Društvena odgovornost je jedan od najvažnijih elemenata našeg poslovanja, i služi nam kao smernica prilikom donošenja ispravnih poslovnih odluka i preduzimanja odgovarajućih akcija.
U saradnji sa našim strateškim partnerima, ova definicija politike će biti predmet redovnih revizija i procenjivanja.

Preuzmite brošuru

2023-06-15T08:05:22+01:00

Partnerstvo za budućnost

Moravacem je organizovala četrnaesti po redu konkurs „Partnerstvo za budućnost“ sa ciljem da podrži različite inicijative u finkciji razvoja oblasti vezano za: Edukaciju dece i mladih; Zaštitu životne sredine; Rešenja za podizanje nivoa kvaliteta života u Popovcu i neposrednoj okolini.

Kontakt

Zorica Radovanović
Email: zorica.radovanovic@moravacem.rs