Učestvovali smo na dodeli Evropske nagrade za bezbednost

U organizaciji kompanije CRH, 08. marta u hotelu Hilton u Amsterdamu, održana je svečana godišnja dodela evropskih nagrada za bezbednost 2022. Domaćin je bio evropski Izvršni odbor, a događaju je prisustvovao veliki broj učesnika.

40 kolega dobilo je priznanja za svoj doprinos programu u oblasti bezbednosti za 2022. godinu u okviru svojih organizacija.

Naš kolega, Veljko Sinđelić, menadžer operacija u betonima, je dobio nagradu za aktivno učešće i zalaganje na unapređenju sistema BZR-a.

Dobitnici nagrada su na svečanj večeri dodele nagrada prisustvovali sa svojim partnerima, a za sve goste je sutradan organizovan obilazak Amsterdama brodom.

Čistili smo našu fabriku

U petak 31. marta u fabrici cementa u Popovcu organizovana je akcija čišćenja naše fabrike. Veliki broj koleginica i kolega iz Popovca i Beograda odazvao se akciji i zajedno smo proveli 2 veoma aktivna, ali i zabavna sata. Zaposleni su bili podeljeni u 4 grupe, a svaka grupa je imala svog lidera, odnosno člana ExCo tima.

Ovom akcijom menadžment kompanije je želeo da ukaže na važnost održavanja visokog stepena urednosti i čistoće naše radne okoline i prostora. Ovo je bila prva u nizu akcija sa ciljem da naše radno okruženje bude čisto i što zelenije.