OBAVEŠTENJE O UPOTREBI LIČNIH PODATAKA

Dobro došli na Moravacem website („Sajt“).
Moravacem ozbiljno shvata zaštitu privatnosti pojedinaca, tako da smo sastavili ovo obaveštenje kako bismo vas obaveštavali o tome koje informacije o vama prikupljamo i kako ih koristimo. Ovo Obaveštenje može da se ažurira, tako da bi s vremena na vreme trebalo da proveravate da li ima novosti. Korišćenjem našeg sajta prihvatate uslove navedene u Obaveštenju i našu upotrebu kolačića na način opisan ispod. Ako ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti sajt.

Prikupljanje informacija
U zavisnosti od toga kako koristite naš sajt, možemo da prikupljamo i čuvamo različite tipove informacija o vama. Putem sajta prikupljamo lične informacije kao što su vaše ime i e-adresa kada nam ih pošaljete za određene proizvode i usluge.
Prikupljamo i informacije o vašem internet pretraživaču, uključujući IP adresu računara i lokaciju osobe, tip pregledača, operativni sistem i web stranice koje posećujete. Ako našem sajtu pristupite putem mobilnog telefona ili drugog uređaja, možemo da prikupimo i jedinstveni identifikator koji taj uređaj sadrži. Ove informacije nam omogućavaju da prikazujemo ili oblikujemo relevantan sadržaj i usluge za taj uređaj.

Posetioci Lokacije
Ako pregledate naš sajt, možemo da prikupimo anonimne informacije o tome gde se nalazite, kako se krećete po našem sajtu i kako je koristite. Koristićemo ove informacije da bismo poboljšali funkcionisanje i praktičnost sajta, kao i da bismo pratili kretanje na sajtu.

„Obratite nam se“
Ako posetite odeljak „Obratite nam se“ na našem sajtu i unesete informacije koje se traže u delu „Kako možemo da vam pomognemo“, koristićemo te informacije da bismo rešavali vaše upite i slali vam odgovore. Možemo da sačuvamo informacije koje navedete za kasniju upotrebu kako bismo procenili kvalitet usluge koju pružamo vama i drugima tokom vremena.
Ako nam pišete, pozovete nas ili nam pošaljete e-poruku, koristićemo vaše podatke da bismo vam odgovorili i sačuvaćemo vašu prepisku sa nama u evidenciji.

„Pridružite nam se“
Ako posetite odeljak “Pridružite nam se” i unesete informacije koje se traže u delu “Prijava za posao”, navedene informacije biće korišćene prilikom procesa selekcije za odgovarajuće radne pozicije i kao takve, predmet sledećih radnji obrade: pretraga, prikupljanje, pretraživanje, beleženje, snimanje, kopiranje, prenošenje, korišćenje, objavljivanje, unošenje, organizovanje, svrstavanje, kombinovanje, pohranjivanje, čuvanje, prilagođavanje, otkrivanje putem prenosa ili na drugi način činjenje dostupnim, izmeštanjem i na drugi način činjenje nedostupnim, kao i sprovođenje drugih radnji u vezi sa navedenim podacima

Deljenje informacija
Možemo da delimo vaše informacije sa drugim Moravacem entitetima kako bismo vam pružili informacije i usluge koje od nas zahtevate i kako bismo poboljšali svoje usluge.
Nećemo deliti vaše informacije sa trećim licima bez vašeg pristanka, osim u slučaju da to od nas zahteva zakon ili državni organ.

Bezbednost
Trudimo se da vaše informacije zaštitimo i primenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacione mere bezbednosti kako bismo sprečili neovlašćen pristup vašim informacijama ili njihov gubitak.

Zahtevi koji se odnose na vaše Lične informacije
Možete nam se obratiti u bilo kom trenutku kako biste saznali koje informacije o vama čuvamo ili kako biste zatražili kopiju. Ako želite da izbrišemo vaše lične podatke, treba da nas obavestite. Ako smatrate da su naše informacije neispravne ili netačne, rado ćemo ih ispraviti.
Ako želite da uputite zahtev o bilo čemu gore navedenom ili ako imate pitanje vezano za našu upotrebu vaših ličnih podataka, trebalo bi da se obratite na ivan. stanojevic@moravacem.rs

Izjava o kolačićima
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačić je mala količina podataka koju generiše web sajt i koju čuva vaš internet pretraživač. Njegova svrha je da zapamti informacije o vama, slično datoteci sa željenim opcijama koju pravi softverska aplikacija. Kolačići obavljaju nekoliko različitih funkcija. Od nekih kolačića suštinski zavisi naša mogućnost da vam na raspolaganje stavimo svoju Lokaciju i pružamo usluge. Kolačići mogu da budu „trajni“, što znači da ostaju na vašem uređaju i kada napustite Lokaciju, ili „privremeni“, što znači da se brišu kada zatvorite internet pregledač. Željenim opcijama za kolačiće možete da upravljate u podešavanjima pregledača, ali imajte na umu da, ako to uradite, neke funkcije Lokacije možda neće biti dostupne ili možda neće biti potpuno efikasne.
Moravacem neće lično identifikovati posetioce i neće koristiti kolačiće da bi stupio u kontakt sa vama. Moravacem se trudi da uvek poštuje vašu privatnost.
Ukoliko imate pitanja ili nedoumica o tome kako koristimo vaše lične podatke, slobodno nam se obratite na načine navedene iznad.