Kompanijske vesti

Kompanijske vesti

Predict Qatar 2022

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. (službeni naziv: 2022 FIFA World Cup Qatar™) biće 22. svetsko fudbalsko prvenstvo koje će se održati u Kataru od 20. novembra do 18. decembra 2022. godine.

Ovo će biti prvi put da je arapska država domaćin takmičenja, a i po prvi put se svetsko prvenstvo održava na Bliskom istoku i u većinski muslimanskoj zemlji. Format će biti isti kao i na prethodnih šest prvenstva, na kome će učestvovati 32 fudbalske reprezentacije uključujući fudbalsku reprezentaciju zemlje domaćina.

Biće ovo poslednji put da se na prvenstvu takmiči 32 reprezentacije, jer će se od 2026. na prvenstvu takmičiti 48 reprezentacija.(Wikipedia)

Reprezentacija Srbije je uspela da se kvalifikuje i boriće se za prolaz do osmine finala u veoma jakoj grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom – prvi susret sa Brazilom zakazane je za 24. novembar u 20 časova.

Naša kompanija je pokrenula inicijativu da se kreira veb portal na kome bi zaposleni pokazali svoju ekspertizu iz poznavanja fudbala i predviđali rezultate mečeva na prvenstvu. Rangiranje rezultata predviđanja biće dostupno u svakom trenutku, a za najuspešnije su predviđene nagrade.

Portal je nazvan Predict Qatar 22 i pored pregleda svih utakmica, sadržavaće jasna i precizna uputstva i pravila takmičenja.

Ovoj inicijativi pridružile su se i naše kolege iz CRH. Trenutno svoje učešće su potvrdili Danucem, Romcim i CRH Ukrajina, a očekujemo da nam se pridruže i kolege iz drugih klastera.

Nadamo se da će predviđanje rezultata u „najvažnijoj sporednoj stvari na svetu“ biti zabavno i interesantno, ali da će i na jedan lep i prijatan način pokazati da smo deo velike CRH kompanije i porodice.