Project Description

Poziv za učešće na konkursu
“PARTNERSTVO ZA BUDUĆNOST”

Popovac, 14. maj 2021. – Kompanija Moravacem dvanaestu godinu za redom poziva sve neprofitne organizacije, ustanove i udruženja građana, da nam pošalju svoje idejne projekte u okviru konkursa „Partnerstvo za budućnost”. Kao i ranijih godina, konkurs je otvoren za organizacije registrovane na teritoriji opštine Paraćin.

O projektima koji će biti podržani odlučivaće stručni žiri, u skladu sa Uslovima konkursa koje možete pronaći na https://moravacem.rs/drustvena-odgovornost/. Kao i prethodnih godina, pri izboru će se voditi računa o relevantnosti projekta za potrebe lokalne zajednice, potencijalu održivosti, ali i usklađenosti sa temama koje CRH podržava svojom Strategijom društveno odgovornog poslovanja, a to su:

  • Lokalna ekonomija za održivi razvoj – inicijative koje za cilj imaju razvoj zapošljivosti, stvaranje podsticajnog okruženja za pokretanje novih biznisa, i podršku lokalnim mikro, malim i srednjim preduzećima.
  • Zajednica za održivi razvoj – inicijative koje za cilj imaju poboljšanje kvaliteta života građana u lokalnim zajednicama u različitim aspektima, kao što su kultura, zdravstvo i podrška socijalno ugroženim grupama.
  • Životna sredina za održivi razvoj – inicijative u zajednici koje doprinose kvalitetu životne sredine.

Konkurs je otvoren od 14. maja do 7. juna 2021. godine.

Najljubaznije vas molimo da u ovom roku svoje prijave pošaljete putem sledećeg linka:

PRIJAVA ZA KONKURS „PARTNERSTVO ZA BUDUĆNOST 2021“

Rezultati konkursa biće objavljeni jula 2021. godine na www.moravacem.rs, kao i u nedeljnicima „Bilten” i  „Novi Put”.

Molimo vas da detaljno popunite on line PRIJAVU, i priložite svu NEOPHODNU DOKUMENTACIJU, jer se nepotpune i neblagovremeno poslate prijave neće razmatrati.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica, najljubaznije vas molimo da ih pošaljete na e-mail adresu zorica.radovanovic@moravacem.rs

Radujemo se saradnji
Moravacem d.o.o.