Upoznajte kupce

Upoznajte kupce

Promoter, Mladenovac

Razvoj kompanije

Počeci porodične kompanije ,,Promoter” datiraju još iz 1986. godine, kada se prvi put pojavljuje na našem tržištu kao građevinsko-zanatska radnja u vlasništvu Žarka Radulovića, osnivača i direktora kompanije. 1992. godine prelazi u društvo sa ograničenom odgovornošću i na ovaj način i danas posluje.

„Kroz zavidan period od 36 godina postojanja i uspešnog poslovanja na teritoriji Srbije, a najviše Beograda i okoline, glavnu delatnost našeg preduzeća predstavlja izvođenje grubih građevinskih radova. Radeći na konstantnom razvoju i usavršavanju, proširili smo se na čitav spektar usluga i delatnosti u građevinarstvu, ali i na proizvodnju građevinskog materijala, gotovog betona.”

„Danas Promoter obavlja više delatnosti, poseduje zavidnu količinu moderne opreme, zapošljava preko 25 radnika i sarađuje sa velikim brojem domaćih i stranih kompanija. Shodno sve strožim zahtevima tržišta i svetskim standardima i trendovima, razvili smo posebno preduzeće Promobet koje kroz svoj poslovni sektor Ecobuild solution proizvodi ekološki građevinski materijal visokih performansi. U saradnji sa inostranim brendovima postali smo pioniri u oblasti lakoagregatnih betona, termo i akustik blokova, drenažnih sistema. Naš razvojni tim konstantno radi na unapređenju i inovacijama, posebno stavljajući akcenat na ekologiju i očuvanje životne sredine. Veliku podršku i saradnju u ovoj oblasti imamo sa kompanijom Moravacem, koja nas je do sada pratila na sličnim projektima, a nadamo se da će tako biti i u budućnosti. ”reči su sagovornika Milovana Radulovića, vlasnika kompanije Promobet.

Saradnja sa kompanijom Moravacem

„Sa kompanijom Moravacem sarađujemo na obostrano zadovoljstvo dugi niz godina, još iz perioda kada je bila cementara Novi Popovac. Ovaj model lojalne i uspešne saradnje zadržan je do danas i čini važan deo našeg poslovanja i razvoja, kako kroz istoriju tako i u budućnosti. ” ističe na kraju razgovora Milovan Radulović.