Ulaganje u razvoj zaposlenih u Moravacemu podrazumeva unapređenje njihovih znanja i veština radi ostvarivanja poslovnih ciljeva kompanije i istovremeno njihovog individualnog profesionalnog napredovanja.

Individualni pristup zaposlenima kroz pravljenje godišnjih individualnih razvojnih planova predstavlja značajan korak u ostvarivanju željenih ciljeva. U okviru toga, našim zaposlenima na raspolaganju je široka paleta internih i eksternih treninga, seminara i edukacija.

Posebno izdvajamo lokalnu menadžment akademiju, gde su naši zaposleni istovremeno i predavači i polaznici. Na taj način međusobno delimo znanja, jačamo postojeće veštine i učimo nove.

2021-03-18T12:41:33+01:00

Talent Pool

Tražimo ambiciozne i istaknute pojedince koji su spremni da prihvate izazov i žele da dokažu da baš oni mogu postati deo uspešnog tima kompanije Moravacem, jednog od najvećih svetskih proizvođača građevinskih materijala.

2021-03-18T12:42:20+01:00

Stipendije za studente

Pozivamo uspešne i ambiciozne studente III ili IV godine osnovnih akademskih studija kao i studente master akademskih studija da konkurišu za Moravacem stipendije.