Obeležili smo Dan kompanije

U subotu, 2. septembra, zajedno sa svojim kolegama, porodicama, poslovnim partnerima i komšijama obeležili smo 125 godina naše cementare.

Imali smo bogat i sadržajan program: kutak za naše najmlađe, kutak za goste, na bini su svirali Veliki Vrapci i bend Ane Štajdohar.

Otkrili smo skulpturu – to je stari / novi simbol – beli lav!

Naš generalni direktor, Rade Bučevac, potpisao je Memorandum o saradnji sa predsednikom opštine Paraćin, Vladimirom Milićevićem.

Predati su sportski tereni Mesnoj zajednici Popovac na korišćenje i tom prilikom je odigran basket 3 na 3 između Moravacema i Popovca. U neizvesnom meču, naše kolege su pobedile i ovom prilikom im čestitamo!

Inače, ovogodišnja novina je da su sva značajnija događanja uživo prenošena preko velikih LCD monitora, tako da su svi mogli da prate dešavanja bez obzira gde su se nalazili u tom trenutku.

Nadamo se da vam je bilo prijatno i da ste uživali!

CRH je ulistan na Njujoršku berzu

Albert Manifold, CRH CEO objavio je informaciju da se CRH zvanično nalazi na Njujorškoj berzi (NYSE).

“Bio sam neverovatno ponosan što predstavljam svakog od vas širom naše Grupe dok smo zvonili na otvaranju Njujorkške berze čime je zvanično počela trgovina akcijama CRH na NYSE. To što se nalazimo na NY berzi će nam omogućiti da u potpunosti učestvujemo u značajnim mogućnostima rasta poslovanja koje nam predstoji u SAD” rekao je Manifold.