Naši zaposleni

Naši zaposleni

“Trofej za odličnu saradnju” prešao iz HR-a u Kopove!

Koleginice i kolege iz HR-a su nakon mesec dana uživanja u svom Trofeju odlučile da pehar predaju kolegama u Kopovima. Prepoznavanje značaja i važnosti prve karike u lancu proizvodnje cementa, bio je sasvim dovoljan razlog za HR da “Trofej za odličnu saradnju” sa zadovoljstvom preda u ruke kolegama u Kopovima.

Podsećamo vas da je naša kompanija od prošle godine uvela program koji za cilj ima prepoznavanje truda, rada i dostignuća zaposlenih i timova na radnom mestu, i osnaživanje određenih ponašanja, praksi ili aktivnosti koje doprinose da naše poslovanje svakoga dana bude sve bolje.

Program nagrađivanja zaposlenih (Recognition program) startovao je početkom 2022. godine formiranjem tima, na čelu sa HR odeljenjem. Projektni tim je osmislio tri kategorije u okviru kojih su bile organizovane različite akcije:

  • Priznanja za svakodnevni trud i zalaganje;
  • Posebna dostignuća timova ili pojedinaca;
  • Važni životni događaji naših zaposlenih.

Prva aktivnost Programa nagrađivanja zaposlenih realizovala se početkom marta 2022. godine dodeljivanjem ‘Trofeja za odličnu saradnju’ u okviru kategorije „Posebna dostignuća timova ili pojedinaca“.

Tada je Trofej na svoje proputovanje krenuo iz službe računovodstva, a zatim obišao kolege iz održavanja i proizvodnje.

Proizvodnja je nakon mesec dana uživanja u ovom priznanju, pehar dalje ustupila koleginicama u laboratoriji a nakon laboratorije pehar preko Sapphira i HR-a stiže do Kopova.

Trofej nastavlja svoj put a ako ste radoznali da vidite koje odeljenje će Kopovi nagraditi za dobru i uspešnu saradnju, nastavite da nas pratite. Možda ste vi i vaš tim sledeći!