Veziva2021-02-26T15:07:20+01:00

Cement za individualnu gradnju

Cement klase čvrstoće 42,5N pakovan u vreće od 25 i 50 kg, preporučuje se za izgradnju pojedinačnih stambenih objekata, kao i poslovno-stambenih objekata manjih gabarita i spratnosti.

CEM II /A-L 42,5 R

Cement za fabrike betona namenjen je prevashodno za izgradnju infrastrukturnih objekata gde se zahtevaju betoni viših klasa čvrstoće i/ili posebna svojstva.

CEM II/B-M(S-L) 42,5R

Cement za fabrike betona sa umerenim prirastom čvrstoća i umerenim razvojem toplote hidratacije, namenjen za proizvodnju običnih pumpanih i transportovanih betona.

CEM III/B 32,5N – LH/SR

Sulfatnootporni cement niske toplote hidratacije preporučuje se za izgradnju objekata u hemijski agresivnim sredinama i/ili masivnih betonskih konstukcija.

CEM I 52,5 R

Cement za proizvodnju betona sa posebnim svojstvima odlikuje najviša klasa početne i standardne čvrstoće, namenjen je za prefabrikovane betonske elemente kao i za betone visokih marki.

Construfil

Construfil je pogodan i za proizvodnju suvih maltera i betona (dopuna sitnih čestica u agregatu), a posebno samougrađujućeg betona (za postizanje optimalne konzistencije i fluidnosti).

Go to Top